Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevameseleiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar külliyen size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika Yurt inşaı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini yoklama buyurmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneme kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz ateşle yakılır! Puro her dakika ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya dikme bağlantı etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yönı alya döndüğünde kızartma meselelemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu meselelemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakarak az buçuk daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu janr çakmaklar çok etkilidür ve aşkın yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma meselelemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk dakika alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabilinden delikükebilir fakat puro götürüm ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma meseleleminden sonra elverişsiz çevirip sebebiyleünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kıç kıpkırmızı ise yakma meselelemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yönı tam yanmamışsa, yani bütün kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz muhtevaime müheyya. Pekâlâ ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara muhtevailmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye ümit etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden muhtevameye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli kötülaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Esrar sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla ikazlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az kontak gösterdiğinizin bir meselearetidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain gene yakma iş oluşum etmez. Ancak yabancı inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şgeri olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 gömlek ortada başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Konut içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Fakat bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile katlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında hamur iş zeminın antipatik bileğil aşkın har olmasıdır. Çünkü saklama zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem saklama zeminı sıcaklığına bakarak mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile saklama zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama zeminının esinti geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak mutlaka esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka esinti geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine kebir üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*
*
Website